>
www.volimdakupujem.rs
Pozovite nas !

Goricin preparat za rast kose

Naslovna >>> Goricin preparat za rast kose
Goricin prirodni aktivni biljni preparat - losion za novi rast kose
Artikal je na akciji
Redovna cena sa pdv-om: 2.290,00 RSD
CENA SA PDV-om: 1.290,00 RSD
Šifra proizvoda:  3033

 

 

AKCIJA!!! UZ PORUČENO PAKOVANJE GORICINA DOBIJATE GRATIS GORICIN ŠAMPON!!!

Goricin  preparat za rast kose

prirodni aktivni biljni losion za kosu


 

Goricin preparat - losion za rast kose:

Goricin prirodni aktivni biljni preparat-losion za novi rast kose uništava sva kožna i gljivična oboljenja, odstranjuje perut i masnoću, alopeciju, psorijazu, seboreju suvu i masnu, zaustavlja dalje opadanje kose, osposobljava koren i pospešuje novi rast kose.

 

Preparat za rast kose Goricin:

Goricin losion za rast kose se nanosi 3 do 5 puta na dan na celu glavu, a na mesta gde nema kose i više puta. Svaki put jagodicama prstiju trljati kosu 4-5 minuta, da bi losion dospeo do korena kose. U slučaju delimične ili potpune ćelavosti, na glavu treba staviti plastičnu kapu za kupanje ili kesu, obavezno noću, a i po danu kad god je to moguće, da bi se vlažnost zadržala što duže. Na potpuno ćelava mesta staviti i gazu, ili pamučnu krpu natopljenu biljnim preparatom-losionom Goricin, da bi se losion zadržao na koži.

Kosa počinje rasti nakon 20-30 dana. Ima slučajeva pre kao i nešto kasnije da kosa niče kod svih osoba gde je koren živ. Terapija traje 5 meseci, a kod nekih slučajeva i nešto duže.

Kod peruti, gljivičnih oboljenja, svraba, psorijaze, seboreje suve i masne,preparat za rast kose se maže i utrljava 3 puta na dan – ujutru, popodne i uveče i ne stavlja se kapa za kupanje ili kesa kod ovih obolenja.

Kosu je preporučljivo prati svakih 15 dana bebi sapunom, ili bebi šamponom, a ukoliko Vam obaveze i potrebe to ne dozvoljavaju, možete prati kosu i svaki dan.

Preparat-losion za rast kose Goricin se ne sme upotrebljavati ako su na koži glave velika crvenila koja nisu prouzrokovana od peruti.

 

Pakovanje: 300 ml

 

Opadanje kose - uzroci...

 

O kosi

Kosa ( Capilli) pokriva najveći deo kože glave, a sastoji se iz vrlo velikog broja dugih dlaka. Ovakva vrsta dlaka nalazi se i u bradi i brkovima. Osim toga, postoji i vrsta kratkih dlaka na koži glave, i to u obrvama i trepavicama. Inače, dlake su rožaste tvorevine sloja kože zvanog pokožica. Svaka dlaka ima dva dela: koren usađen u kožu i stabljiku koja štrči iznad kože. Koren je u donjem delu proširen u glavicu sa jednim udubljenjem odozdo. U ovo udubljenje uvlači se bradavičasta tvorevina kože sa krvnim sudovima za ishranu dlake i sa živcima. Glavica predstavlja plodni deo dlake jer omogućuje rast dlake. Koren dlake obuhvata tanak sloj pokožice zvani mešak. Njemu su pridodate obično dve lojne žlezde grozdastog oblika, čija je uloga da svojim proizvodom - lojem održava masnoću dlake i kože. Od količine izlučenog loja zavisi masnoća dlake i kože. Preterano lučenje loja izaziva stanje zvano seboreja, što može imati za posledicu promene u koži praćene pojavom proređivanja kose i ćelavošću.

Dnevni rast kose iznosi prosečno trećinu milimetra. Vek trajanja dlaka iznosi 3 do 5 godina, a u obrvama i trepavicama oko 3 meseca. Posle tog vremena dlake ispadaju i zamenjuju se novim. Normalno dnevno ispada od 30 do 100 dlaka, a ako ispada više dlaka od toga broja, onda je to patološka pojava. Uzrok opadanja kose je različit: poremećaj u ishrani dlake, mehanički pritisak na dlaku, upotreba nepodesnih deterženata ili sapuna, neke zarazne bolesti i drugo. Kosa može da opadne privremeno ili trajno, što zavisi od uzorka. Opadanje kose naziva se ćelavost (alopecija), koja može da bude potpuna ili delimična, a najčešće počinje na temenu.

Uloga kose je dvojaka. Ona kao pokrivač glave ima zaštitnu funkciju, jer sprečava gubitak toplote. Svaki dodir vlasi se dobro oseća, te prema tome kosa je i organ osetljivosti. Osim toga, kosa služi i kao ukras, u čemu se ogleda i njena estetska uloga.

Prema tome kosu treba brižljivo negovati i u slučaju potrebe valja preuzeti odgovarajuće lečenje. Zato vam preporučujemo ovaj biljni preparat-losion za rast kose Goricin sa kojim je izlečeno hiljade pacijenata, a koji će izlečiti milione pacijenata u svetu. Sa dosadašnjim iskustvom Goricin losion za rast kose po recepturi pažljivo odabranim biljem je jedinstven u svetu i veoma, veoma uspešan.

 

Uzroci opadanja kose

Većina ljudi gubi 50-100 dlaka svakoga dana. Čovek  na glavi ima oko 100 000 dlaka,te ovaj gubitak  prolazi skoro neopaženo. Postepeno stanjivanje kose smatra se normalnim.Opadanje kose može da se javi kao posledica nekog drugog oboljenja: nekoliko meseci posle preležane bolesti, operacije, porodjaja, hormonskih poremećaja, upale zuba, upale unutrašnjih organa, anemije.

Neki od uzroka opadanja kose:

Loša ishrana - nedovoljan unos pojedinih aminokiselina, gvoždja, bakra, cinka, nekih vitamina može dovesti do nedostatka supstrata za stvaranje dlake.

Medicinski tretmani - hemoterapija i zračenje dovesti do opadanja kose.

Mnoge žene 3 meseca posle porodjaja primećuju pojačano opadanje kose, koje je hormonski uslovljeno. Kosa ponovo izraste kada se hormoni vrate u ravnotežu.

Neki lekovi dovode do opadanja kose (antikoagulansi, oralni kontraceptivi, antidepresivi).

Gljivične infekcije kože glave mogu izazvati opadanje kose. Ono može biti i simptom neke druge bolesti, npr. lupusa, anemije, pa mu treba pridati značaj.

Opadanje kose može biti trajno i privremeno.

Trajno opadanje kose

Muški tip ćelavosti  može početi u ranim 20-tim godinama u vidu visokih zalizaka koji se vremenom povećavaju. Konačan ishod može biti delimična ili potpuna ćelavost. Uzroci androgene alopecije su: vreme rasta dlake se skraćuje, koren dlake slabi i kosa lakše ispada. Genetika je odlučujući faktor koji određuje u kom dobu će se javiti ćelavost, kojim intenzitetom, u kom obliku.

Opadanje kose u pečatima

 Opadanje kose se dešava u malim krugovima. Obično se javlja nekoliko ovakvih pečata na temenu, ali se može proširiti i na druge delove tela. Kosa ponovo izraste, ali se kasnije tokom života ponovo može javiti opadanje kose u pečatima. Ovaj tip opadanja kose može biti povezan sa autoimunim oboljenjima, štitnom žlezdom, genetskom predispozicijom.

Ravnomerno opadanje

 Iznenada dolazi do opadanja kose po celoj površini glave, a primećuje se u vidu veće količine dlaka koje ostaju na četki posle češljanja ili u slivniku posle pranja kose, nego uobičajeno. Ovaj tip opadanja se javlja kad dođe do poremećaja u normalnom ciklusu rasta kose (emocionalni šokovi, fizički stres, nagle promene telesne težine, smrt bliskih osoba, posle operacija i teških bolesti, nedostatka određenih hranljivih materija). Nekoliko meseci posle korigovanja onoga što je dovelo do opadanja kose dolazi do ponovnog rasta kose.

Hormonalne promene - trudnoća, porođaj, prekidanje kontraceptivnih pilula, početak menopauze, pojačana aktivnost štitne žlezde. Kada je pojačano stvaranje testosterona u organizmu dolazi do stanjivanja kose po celoj površini glave.

Privremen gubitak kose

Ravnomerno opadanje kose - Iznenada dolazi do opadanja kose po celoj površini glave, a primećuje se u vidu veće količine dlaka koje ostaju na četki posle češljanja ili u slivniku posle pranja kose, nego uobičajeno. Ovaj tip opadanja se javlja kad dođe do poremećaja u normalnom ciklusu rasta kose (emocionalni šokovi, fizički stres, nagle promene telesne težine, smrt bliskih osoba, posle operacija i teških bolesti, nedostatka određenih hranljivih materija). Nekoliko meseci posle korigovanja onoga što je dovelo do opadanja kose dolazi do ponovno.

 

Dostava: Vrši se na teritoriji cele Srbije dostavnom službom
Vreme dostave: 2 do 3 dana.
Način plaćanja: Pouzećem, e-bankingom

 

Plaćanje možete izvršiti u gotovini prilikom preuzimanja robe.Ukoliko je u pitanju firma plaćanje se vrši preko tekućeg računa na osnovu profakture.U tom slučaju potrebno nam je dostaviti podatke firme: Naziv firme,adresa,PIB.

 

Za ostala pitanja molim Vas pozovite broj: 069/292 74 00

Masa za dostavu: 0.35 kg
Cena dostave: 280,00 RSD
Cenovnik dostave

Toškovi dostave računaju se prema težini  paketa i ne zavise od lokacije. Dostava se vrši na teritoriji cele Srbije. Pored svakog proizvoda je upisana  njegova težina  za dostavu. Ukoliko naručite npr. 2 proizvoda onda je težina paketa jednaka zbiru njihovih težina.

Cene dostave proizvoda u zavisnosti od mase paketa prikazane su u donjoj tabeli.

Ukoliko na proizvodu imate aplikaciju “besplatna dostava”  - dostava se ne plaća.

Težina u kg                             Cena u dinarima sa PDV –om

0 – 1                                        280,00

1,01 – 2                                    354,00

2.01 – 5                                    442,00

5.01-10                                     632,00

10.01-20                                   821,00

20.01-30                                   947,00

30,01-50                                   1.263,00

 

 

Kako naručiti ?

 

NOVO!!!

 

SMS porudžbine 069/292 74 00

 

Ukoliko vršite SMS porudžbinu, potrebno je dostaviti sledeće podatke:

  • Ime i prezime,
  • Adresu isporuke,
  • Poštanski broj i mesto,
  • Kontakt telefon i
  • Šifru željenog proizvoda.

Po prijemu poruke u najkraćem roku dobićete odgovor da li željenog proizvoda ima na lageru i ukoliko ga ima dobićete informaciju o vremenu i datumu isporuke na adresu.


Kako izvršiti rezervaciju online?

Da biste rezervisali neki proizvod putem interneta,neophodno je prvo izvršiti registraciju na portalu volimdakupujem.rs.  Kada se registrujete, potrebno je da se ulogujete na sajt tako sto ćete upisati Vaš email i lozinku i kliknuti na Prijavi me.

Roba se rezerviše jednostavnim klikom na taster korpa ili ukoliko se nalazite u detaljima proizvoda klikom na taster Poruči online. Upišite željenu količinu proizvoda za naručivanje i kliknite taster dodaj u korpu.  

Sa desne strane nalazi se korisnički nalog KORISNIK u kome možete videti Vaše favorite, istoriju poručivanja i Vašu korpu.

Kliknite na Moja korpa i proverite još jednom sadržaj korpe. Ukoliko želite da napravite rezervaciju   kliknite na REZERVIŠI PROIZVOD.

Roba se smatra rezervisanom (što ne podrazumeva kupovinu) u trenutku kada odaberete i konačno potvrdite, na za to predviđenom mestu, rezervaciju određenog proizvoda.


Šta je potvrda rezervacije?

Potvrda rezervacije ne predstavlja prihvatanje vaše kupovine proizvoda, već samo potvrdu da ste rezervisali proizvod kao i da smo primili Vašu rezervaciju. Potvrda rezervacije biće Vam poslata e –mailom, tek nakon obavljene rezervacije na samom portalu. Potvrdu same kupovine proizvoda ili promenu statusa Vaše rezervacije dobićete takođe e-mailom ili putem telefona od strane portala.


Kako izvršiti rezervaciju telefonom?

Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite online kupovinu možete pozvati naš broj 069/292 74 00. Neophodno je operateru izdiktirati šifru proizvoda (nalazi se ispod cene proizvoda),ime i prezime,adresu na koju želite da Vam proizvod bude isporučen.Ukoliko želite da platite preko žiro računa firme potrebno je dati sledeće podatke:

·         Naziv firme

·         Adresa

·         PIB

 


Pogledajte proizvode

iz odeljka: Preparati za kosu
iz podgrupe: Nega lica i tela
iz grupe: Lepota i Zdravlje
od proizvodjača: Goricin
Portal VolimDaKupujem nastoji da bude što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi i slike kompletni i bez grešaka.

TELEFONSKO NARUCIVANJE:

Ukoliko ne možete da napravite nalog i narudžbenicu preko sajta, porudžbinu možete izvršiti na sledeci nacin:

  • Pozovite naš CallCentar na broj za korisnike 069 292 74 00 (radnim danima od 09-17h, subotom od 10-14h),
  • Procitajte operateru šifru proizvoda: 3033,
  • Operater ce zapisati podatke za isporuku Vama željenog proizvoda: Ime i prezime, adresu za isporuku, kontakt telefone fiksni i mobilni, e-mail adresu i sa Vašim podacima ce napraviti porudžbenicu,
  • Po uradenoj porudžbenici dobijate informaciju o vremenu danu i vremenu isporuke,
  • Ukoliko porudžbenicu pravite kao pravno lice neophodno je dostaviti podatke firme: pun naziv pravnog lica, adresu sedišta firme, kontakt telefone, kontakt osobu, kontakt e-mail i PIB.

PODACI O PRODAVCU:

Volim Da Kupujem - trgovina internetom
N.O.Valjeva 59
14000 Valjevo
Tel: 069/292 74 00, 014/31 50 249
Pošaljite email prodavcu

Pošaljite email prodavcu

Ovaj verifikacioni broj unesite u polje

IZDVAJAMO: ODELJAK PREPARATI ZA KOSU

Recapeen šampon protiv opadanja kose

 

Cena: 1.170,00 RSD

 

Cena: 1.170,00 RSD

Hair & Nails za jačanje kose i noktiju

 

Cena: 600,00 RSD

 

Cena: 600,00 RSD

Recapeen ženski šampon protiv opadanja kose

 

Cena: 1.170,00 RSD

 

Cena: 1.170,00 RSD

Pogledajte sve proizvode iz odeljka: Preparati za kosu

IZDVAJAMO: PODGRUPA NEGA LICA I TELA

Trimer za mokro i suvo brijanje PANASONIC ER-GK40

 

Cena: 5.890,00 RSD

 

Cena: 5.890,00 RSD

BRAUN aparat za brijanje 390-1

 

Cena: 14.199,00 RSD

 

Cena: 14.199,00 RSD

BRAUN aparat za brijanje 560-1

 

Cena: 20.635,00 RSD

 

Cena: 20.635,00 RSD

BRAUN aparat za brijanje 330 1

 

Cena: 8.390,00 RSD

 

Cena: 8.390,00 RSD

Pogledajte sve proizvode iz podgrupe: Nega lica i tela

IZDVAJAMO: GRUPA LEPOTA I ZDRAVLJE

Ardes m279 - masažer za stopala

Stara cena: 5.790,00 RSD

Cena: 4.790,00 RSD

Artikal je na akciji

Stara cena: 5.790,00 RSD

Cena: 4.790,00 RSD

Hemor M mast za hemoroide

 

Cena: 390,00 RSD

 

Cena: 390,00 RSD

Alibi krema za negu kože posle brijanja

 

Cena: 1.000,00 RSD

 

Cena: 1.000,00 RSD

Erbaven fresh gel protiv otoka i bolova 100 ml

 

Cena: 530,00 RSD

 

Cena: 530,00 RSD

Pogledajte sve proizvode iz grupe: Lepota i Zdravlje

KORISNIK

KORPA

Prijava na email listu

Školski ranac 3917

Školski ranac 3917
Cena: 2.850,00 RSD

Novogodišnja dekoracija lanc sa kuglicama 51 926

Novogodišnja dekoracija lanc sa kuglicama 51 926
Cena: 399,00 RSD

Italijanske naočare za sunce sa dioptrijom FLY SUN braon

Italijanske naočare za sunce sa dioptrijom FLY SUN braon
Cena: 1.950,00 RSD

Italijanske naočare za sunce Prontoleggo sa dioptrijom težine samo 10 grama u savitljivom ramu sa asferičnim, antirefleksnim, ultra tankim, nelomljivim i staklima otpornim na ogrebotine...

Pertini Princezin zamak 5142 PlayMobil

Pertini Princezin zamak 5142 PlayMobil
Redovna cena: 18.900,00 RSD
Cena: 16.900,00 RSD

Novogodišnja dekoracija venac za vrata 41 120

Novogodišnja dekoracija venac za vrata 41 120
Cena: 810,00 RSD

Volim Da Kupujem
Telefonske i SMS porudžbine: +381 (69) 292 74 00, +381 (14) 3150 249 E-mail: office@volimdakupujem.rs
Radno vreme: Ponedeljak - Nedelja od 09 - 18 h
© 2010 Copyright VolimDaKupujem  |  Programiranje i dizajn: Delphin Software
|